Projektjeink » Formula Student East

A Formula Student East egyesületünk zászlóshajója. Immár 10 alkalommal rendeztünk Magyarországon Formula Student rendezvényt, évről évre egyre magasabb színvonalon. Elmondhatjuk, hogy Európa leginkább elismert FS versenyi között tartanak minket számon, a német Formula Student Germany-val karöltve. Az eseményre évről évre több mint 300 csapat regisztrál, de kapacitásaink határai miatt csak 80-100 csapatot fogadunk, melyeket egy regisztrációs kvíz segítségével választunk ki.

A verseny mindig is követi a jelen és a jövő technológiát (bár a fő fókusz a hallgatók tudásának mélyítésén van), így a belső égésű mellett elektromos és önvezető kategória is indul. Nagy ráhatásunk van a szabályzat alakulására is, így kezdeményezésünkre idén több európai verseny is engedélyezi 48V-os hibrid rendszer használatát a belső égésű kategóriában. Az elmúlt évek munkájának sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az országban a csapatok száma az elmúlt 10 évben a kezdeti egyről 7-8-ra növekedett, és szinte minden műszaki egyetemen indult már kezdeményezés FS csapat létesítésére.

TOVÁBBI PROJEKTJEINK

Magyarország és a régió csapatainak megrendezett felkészülési verseny a Formula Student versenyszezonra.

Havi rendszerességű előadássorozat bemutatva különböző műszaki témákat, olyan innovációkat, amelyek hazai kötődésűek.

Havi rendszerességű előadássorozat bemutatva különböző műszaki témákat, olyan innovációkat, amelyek hazai kötődésűek.

LÉGY A PARTNERÜNK

Egyesületünk munkájának támogatásával hozzájárulsz a magyar és a régiós felsőoktatás hatékony működéséhez. Olyan fiataloknak biztosítunk kibontakozási, megmérettetési, edukációs lehetőséget, akik az egyetemi terhelés mellett abba fektetik energiájukat és szabadidejüket, hogy a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba ültessék. Legyen szó egy saját hobbiprojektről, vagy akár egy professzionális versenycsapat üzemeltetéséről. Ne becsüljük alá az ebben rejlő potenciált, tudjuk, hogy a tudást át lehet adni, a képességeket lehet csiszolni, de az igazán nagy eredmények a belső motivációból erednek. Ilyen embereket gyűjtenek rendezvényeink!

Célunk, hogy nekik teret adjunk, hogy mindenki inspirálódjon.

Rajtunk keresztül tehát elérhető a következő generáció krémje, a tehetségek, az igazán elhivatottak. Ők hamarosan a kollégáid lehetnek, akik a te céged eredményességért dolgoznak. Rajtunk keresztül megmutathatod, hogy érdemes téged választani, ez a fajta lendület igenis tovább vihető és kamatoztatható professzionális környezetben is.